مقابله با بدافزار خطرناک از طریق عقیم کردن مخفیانه آن

محققان امنیتی برای مقابله با یک بدافزار خطرناک و از کار انداختن آن، بی سروصدا از یک آسیب پذیری در کدنویسی آن برای عقیم کردن این بدافزار بهره گرفتند.
کد خبر: ۱۲۷۳۸۲۶

به نقل از زددی نت، محققان مؤسسه باینری دیفنس، یک حفره امنیتی را در بدافزار اموتت شناسایی کردند و موفق شدند با بهره گیری از آن جلوی سرقت اطلاعات توسط این بدافزار و قربانی شدن افراد تازه را بگیرند.

مقابله با بدافزارهای مخرب چالشی بزرگ است ولی این بار پژوهشگران امنیتی با ایجاد تغییراتی کوچک در کدنویسی یکی از این بدافزارها توانستند آن را از کار بیندازند. بدافزار اموتت که از جمهوری‌های شوروی سابق نشأت گرفته، از سال ۲۰۱۴ تا به امروز در حال سرقت اطلاعات حساب‌های بانکی مردم است و بعد از نفوذ به شبکه‌های رایانه‌ای بانکی، انبوهی از اطلاعات حساس را به سرقت می‌برد.

جیمز کوئین تحلیل گر امنیتی شرکت باینری دیفنس با بررسی دقیق این بدافزار مشکلی را در آن شناسایی کرد که جلوی انتشار گسترده آن را در وب می‌گیرد و از راه اندازی مکرر رایانه‌ها توسط اموتت ممانعت به عمل می‌آورد. همین اطلاعات برای دستکاری بدافزار یادشده به کار گرفته شد و در نتیجه توان تخریبی آن به میزان چشمگیری کاهش یافته و این بدافزار در عمل عقیم شد.

محققان امیدوارند بتوانند در آینده از این روش برای مقابله با بدافزارهای دیگری نیز استفاده کنند.
خبرگزاری مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها