اختصاصی /

مجری دورهمی هم مهمان کتاب باز شد/ گفتگوی مدیری با سروش صحت

مهران مدیری مهمان سروش صحت در برنامه کتاب باز خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۶۰۱۵۸

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، مهران مدیری بازیگر و کارگردان مطرح تلویزیون که در چند سال اخیر اجرای برنامه دورهمی را بر عهده داشته است قرار است مهمان سروش صحت در برنامه کتاب باز شود.

مدیری پیش از این در ویژه برنامه شب یلدای دورهمی که روی آنتن شبکه نسیم بود میزبان سروش صحت و باقی مجریان این شبکه بود و صحت از او قول گرفت که مهمان کتاب باز شود.

مدیری در جشنواره فیلم فجر امسال در فیلم درخت گردو به کارگردانی محمدحسین مهدویان و تهیه کنندگی مصطفی احمدی به ایفای نقش پرداخت و در این سال ها فقط مهمان رامبد جوان در برنامه خندوانه شده است.

برنامه کتاب باز با اجرای سروش صحت روی آنتن شبکه نسیم می رود و چهره های مختلفی در حوزه های هنر، ادبیات، فرهنگ و... مهمان آن می شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها