در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
موادلازم
یک بسته گوشت چرخ کرده (400 گرمی)
بادمجان ( 500 گرم)
حبه سیر ( 5 عدد)
جعفری یا شوید (300 گرم)
تخممرغ (2 عدد)
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا بادمجانها را به صورت خام رنده میکنیم و به آن یک قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و 30 دقیقه استراحت میدهیم تا تلخی آن گرفته شود. در همین زمان به گوشت چرخ کرده نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کرده و با جعفری یا شوید خرد شده و سیر رنده شده مخلوط کرده و ورز میدهیم. به مرور تخممرغها را هم به مواد اضافه میکنیم. بعد از استراحت دادن بادمجان، آب آن را گرفته و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. کف دست را چرب کرده از مایه به اندازه دلخواه بر میداریم و با روغن کمی سرخشان کرده و در آخر با جعفری تزئین و سر سفره میگذاریم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با جام جم آنلاین:
یک تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با امیرمحمد دانایی،جوانترین ایرانی صعودکننده به اورست در آستانه سفر به کوه وحشی
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست نویسندگان سریال«پشت پرده» مطرح شد
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با جام جم آنلاین: