سفر

در مسیر جاده هراز، چند کیلومتری آمل، یک مسیر فرعی است که ما را به روستای سنگچال می‌رساند و بعد از آن به فیلبند. جای بکر و زیبایی است و مناظر کم‌نظیری دارد. من برای یافتن آرامش، آنجا را دوست دارم، خصوصاً وقتی ابرها در دره گیر می‌افتند و زیر پای آدم دریایی از ابرها تشکیل می‌شود. واقعا دیدنی است و روح را صیقل می‌دهد.
کد خبر: ۱۲۲۷۲۰۸

توضیحات تکمیلی
سنگچال قبلا بخشی از بابل بود. اما الان دیگر چند سال است به دهستان چلاو شهر آمل تعلق دارد. این روستای ییلاقی در دامنه کوه قرار گرفته و پر است از درختان تنومند و سرسبز. چندتا چشمه هم دارد که آب آشامیدنی مردم از همان‌ها تامین می‌شود. اینجا یکی از بلندترین ییلاق‌های مازندران است که منظره‌های تماشایی دارد. از جنگل و کوه تا چرای دام و تک‌درخت‌های قشنگ. خلاصه که از هوای پاک، آرامش و جای سرسبز و باصفا تا میزبان خونگرم همه چیز مهیاست. اگر دوست دارید جاهای تاریخی را ببینید، باز هم در این روستا بی‌نصیب نمی‌مانید. در جنوب روستا یک دژ باستانی هست که اسمش اسپه خانه یعنی سفیدخانه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها