
به گزارش جام جم آنلاین، سردار علیرضا لطفی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره تردد و فعالیت غیرقانونی آمبولانس های شخصی در سطح شهر تهران بدون نظارت ارگان و سازمانی خاص، گفت: بررسی این موضوع بیشتر به حوزه پلیس راهور مربوط میشود.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه تاکنون موردی مبنی بر فعالیت این خودروها در سطح شهر تهران به ما گزارش نشده است، تصریح کرد: در صورت دریافت هرگونه گزارشی مبنی بر وقوع جعل و سوءاستفاده از عنوان اورژانس، موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد