راگبی؛ ورزش خطرناک

بسیاری از ورزش‌های پرطرفدار جهان ماهیتی خطرناک دارند، اما راگبی را می‌توان یکی از پرخطرترین ورزش‌ها دانست، البته از دید موسسه بررسی آسیب‌های مغزی در استرالیا.
کد خبر: ۱۲۲۳۱۲۴

به گزارش انتخاب، دکتر بنت اومالو، پژوهشگر پیشگام در زمینه آسیب مغزی است که مدتی طولانی روی سلامت بازیکنان راگبی در استرالیا مطالعه کرده است. وی می‌گوید ترومای مکرر در ناحیه سر باعث می‌شود بازیکنان مستعد بیماری‌های جدی در ناحیه سر و گردن ‌شوند. یک مطالعه برجسته نشان داد که 99 درصد از مغز بازیکنان راگبی دچار آسیب‌های جدی شده است. دکتر اومالو این داده‌ها را از لیگ حرفه‌ای راگبی جذب کرده است.
یک پاتولوژیست پزشکی قانونی نیز در این خصوص می‌گوید: «ما در اینجا با زندگی انسان‌ها سر و کار داریم. در نسل بعدی یا دو نسل بعد بشر، ورزش‌هایی مثل راگبی یا هاکی یا حتی برخی ورزش‌های نمایشی مثل اسکی کم‌کم منسوخ می‌شوند. این اصلا منطقی نیست که ورزش به مغز انسان آسیب برساند. در بازی‌هایی مانند راگبی، در هر بازی ضربه یا ضربه‌هایی به سر وارد می‌شود.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها