پیش به سوی تهران قدیم

دروازه‌دولت، احیا و احداث می‌شود تا تهران بزرگ دوباره به همان حال و هوای قدیمی‌اش بازگردد. این اتفاق با خرج یک بودجه سه میلیارد تومانی رخ می‌دهد که حق‌شناس، عضو شورای اسلامی شهر تهران آن را اعلام کرده و به ایلنا گفته این روزها در محوطه دروازه‌دولت، شاهد فعالیت دو موزه هستیم و با توجه به آغاز فعالیت موزه پمپ بنزین در مجاورت موزه عروسک‌ها، به‌زودی اتفاقات فرهنگی دیگری نیز در دروازه‌دولت خواهد افتاد.
کد خبر: ۱۲۱۴۷۸۸

به گفته حق‌شناس، کمیسیون فرهنگی سال گذشته این بودجه را پیشنهاد و در نهایت با تصویب شورا روبه‌رو شد. امسال این بودجه اختصاص یافت و آنچه در دروازه غار و میدان قزوین اتفاق افتاد، در دروازه‌دولت ساخته خواهد شد. از آنجا که در این منطقه مترو عبور می‌کند از این رو ساخت دروازه نیازمند انجام هماهنگی با مترو بود. شهرداری منطقه مذاکرات لازم را انجام داد تا مقاوم‌سازی شکل گیرد و این امکان فراهم شود مسافرانی که با آسانسور از مترو خارج می‌شوند، دقیقا از میان دروازه بیرون بیایند.
وی همچنین از تعریف پلازا شهری در منطقه دروزاه‌دولت خبر داده و گفته پیش‌بینی شده با توجه به آن‌که این منطقه در تقاطع خیابان سعدی است، بتوانیم مجسمه‌ای از سعدی در این منطقه بگذاریم، چراکه مجسمه‌ای از این شاعر در شهر نداریم. از این طریق سعی داریم پیوندی بین دروازه‌دولت و مجسمه سعدی و خیابان سعدی و موزه‌ها ایجاد کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها