دستگیری محتکر دارو و لوازم پزشکی در بهشهر

جانشین فرمانده انتظامی مازندران از کشف چهار میلیارد ریالی دارو و لوازم پزشکی احتکار شده و دستگیری فرد محتکر در شهرستان بهشهر خبر داد.
کد خبر: ۱۲۰۴۱۳۰
دستگیری محتکر دارو و لوازم پزشکی در بهشهر

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان ، سرهنگ حسن مفخمی شهرستانی جانشین فرمانده انتظامی مازندران اظهار داشت: در اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز و شناسایی محتکران کالا مأموران پلیس آگاهی شهرستان بهشهر با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی یک محتکر دارو و لوازم پزشکی در آن شهرستان شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان مازندران، تصریح کرد: مأموران پس از هماهنگی‌های قضائی، با همکاری کارشناسان شبکه بهداشت و درمان آن شهرستان، در بازرسی از محل مورد نظر مقادیر زیادی دارو و تجهیزات پزشکی و بیمارستانی، کشف کردند.

سرهنگ مفخمی ارزش کالای احتکار شده توسط متهم را بالغ بر ۴ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: در ادامه بازدید از محل مأموران موفق به کشف ۲ هزار و ۳۵۰ قلم داروی قاچاق و غیر مجاز به ارزش ۳۲۰ میلیون ریال شدند.

وی از پلمب این واحد صنفی خبر داد و اظهار داشت: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد و موضوع در دست بررسی است.

جانشین فرمانده انتظامی استان مازندران در خاتمه با اشاره به این که هدف احتکار ضربه به اقتصاد کشور، منفعت طلبی و سو استفاده از نیاز مصرف کنندگان ارزاق و سایر نیازمندی‌های عمومی است، از مردم خواست: در صورت شناسایی محتکران و عاملان ایجاد ناامنی در نظام اقتصادی جامعه، مراتب را به مراجع قضائی و انتظامی اطلاع دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها