بیانیه فدراسیون فوتبال

در پی تعلیق فوتبال ایران ، فدراسیون فوتبال بیانیه شماره یک خود را صادر کرد.
کد خبر: ۱۱۷۱۷۴

در بخشی از این بیانیه آمده است : «برخی از مغرضان و سودجویان منفعت از کف داده ، با استفاده از روابط غلطی که در سالیان گذشته ایجاد کرده بودند بدون توجه به سرنوشت فوتبال مملکت با ارسال اطلاعات غیرواقعی و رایزنی های متعدد تصمیمی را برای فوتبال کشور رقم زدند که بشدت مورد علاقه دشمنان کشور و فوتبال بود. در بخش دیگری از این اطلاعیه ، اطلاعات مربوط به اتفاقات 5 ماه اخیر و بخصوص موضع فدراسیون فوتبال و سازمان تربیت بدنی آمده است.
بخوانید :
- مشکل اساسنامه فدراسیون فوتبال از 4 سال پیش در جریان بوده ، لیکن تا قبل از جام جهانی هیچ اقدامی نشده بود و تا 10 دی ماه 85 نیز فرصت برای اصلاح آن وجود داشته و این فدراسیون نظیر 43 کشور دیگر آسیایی که چنین مشکلی را دارند در حال اصلاح اساسنامه خود می باشند.
- در جلسه 24 آبان فیفا و در صورتجلسه مربوطه در خصوص برخی فعالیت های ایران اطلاعات درج شده که مشخصا از یک منبع داخلی مورد وثوق فیفا ارسال شده و عجیب تر این که در آن حقایق وارونه جلوه داده شده است ، از جمله این که درخواست نمایندگان محترم مجلس برای تغییر ساعت یک مسابقه در ماه مبارک رمضان دخالت در فوتبال جلوه داده شده است.
- در تمام سالهای گذشته موفقیت های فوتبال مدیون حمایت ها و کمک های مالی و معنوی دولت بود و مطمئنا بدون این کمکها فوتبال هیچ گاه به این درجه از موفقیت نمی رسید.
- با همه جفایی که به فوتبال پرآوازه و پرافتخار کشورمان آن هم بیشتر از ناحیه برخی مغرضان داخلی رفته است ، این فدراسیون با استفاده از همه ابزار و امکانات و مذاکرات در رایزنی های خود برای رفع ابهامات و احقاق فوتبال کشور ادامه داده و معتقد است از طریق مذاکره مشکلات قابل حل است هر چند حق خود را در مراجعه به دادگاه حکمیت ورزشی که مورد تایید فیفا نیز می باشد ، محفوظ می دانیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها