به گزارش جام جم آنلاین از مهر، سازمان هواپیمایی لبنان با صدور بیانیه ای اعلام کرد: مدیریت سازمان هواپیمایی لبنان به شدت ادعاهای مطرح شده در شبکه فاکس نیوز در خصوص انتقال سلاح از ایران به فرودگاه بین المللی رفیق الحریری از طریق پرواز «فارس ایر قشم» را رد می کند.
در ادامه این بیانیه آمده است: شرکت فارس ایر قشم یک شرکت هواپیمایی ایرانی است که در تاریخ ۱۶ اکتبر بدون هیچ محموله ای در فرودگاه رفیق الحریری فرود آمده و در تاریخ ۱۷ اکتبر با محموله چهارپایان این فرودگاه را ترک کرد.
در این بیانیه تاکید شده است: ما از رسانه ها می خواهیم قبل از انتشار هرگونه اخبار یا مطلبی اطلاعات دقیق درباره آن کسب کنند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد