وظیفه تازه دیو باتیستا

محافظ تحمیلی دختر 9ساله!

دیو باتیستا هم مثل همکار خلف خود آرنولد، از دنیای اکشن به ژانر کمدی اکشن سفر می‌کند. فیلم تازه این قهرمان کشتی کج، با نام «جاسوس من» جلوی دوربین می‌رود و باتیستا در آن در قالب یک مامور سازمان‌های جاسوسی ظاهر می‌شود.
کد خبر: ۱۱۵۷۴۵۶

این مامور در جریان یک ماموریت بسیار مهم و جدی، با دخترکی 9 ساله رودررو شده و وارد ماجراجوییهای کمدی پیشبینی نشدهای میشود. کاراکتر باتیستا در فیلم، مجبور میشود از جان این دخترک و خانواده‌‌‌اش محافظت کند.

شرکت مستقل فیلمسازی استیایکس، تهیهکننده این کمدی اکشن 35 میلیون دلاری است و پیتر سیگال را برای کارگردانی آن انتخاب کرده است. فیلمنامه غیراقتباسی فیلم را جان و اریچ هوبر نوشتهاند و به احتمال زیاد به صورت یک مجموعه فیلم دنبالهدار سینمایی درآید.

تهیهکنندگان جاسوس من اعلام کردهاند با تولید این فیلم، به دنبال ساخت اکشنهایی در سطح بالا هستند که به صورت یک مدل برای شرکتهای فیلمسازی دیگر درآیند. بر این اساس، استیایکس قرارداد همکاری با بازیگران اکشن دیگری همچون دیوید استاتام و نورمن ریدوس را هم دارد.

دیو باتیستا در کنار بازی در فیلم، یکی از سرمایهگذاران آن هم هست. او به واسطه بازی در اکشن کمیک استریپی و علمی ـ تخیلی «نگهبانان کهکشان»، به صورت یکی از بازیگران مطرح این روزهای سینما درآمده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها