حضور رئیس‌جمهور در «تله‌کابین» خبرساز شد

مهمـــان تــوچـــال

حضور سیاستمداران در محیط‌های عمومی در کشورهای مختلف همواره فرصتی برای برداشتن فاصله میان مقامات کشور و مردم بوده است. تنها یک بررسی ساده در سایت‌های اینترنتی نشان می‌دهد بسیاری از مقامات در کشورهای مختلف می‌کوشند با حضور در اماکن تفریحی یا هنری، چهره‌ای مردمی از خود به نمایش بگذارند. با این حال دقت در انتخاب مکان عمومی مناسب یا توجه به مقتضیات زمان برای تاثیرگذاری این حضور در محبوبیت یک سیاستمدار اهمیت بالایی دارد چراکه گاه، لبخندهای سیاستمدارانه به دوربین، بی‌توجه به نگرانی‌های مردم از گرانی و وضع معیشت، می‌تواند تاثیری معکوس در اذهان عمومی برجای بگذارد.
کد خبر: ۱۱۴۹۶۹۳

انتشار تصاویر رئیسجمهور در تلهکابین توچال، موجی از واکنشها را در فضای مجازی بهدنبال داشت. واکنشهایی که بیشتر ناشی از توصیف هیات ظاهری متفاوت رئیسجمهور در بام تهران بود.

بهگزارش جامجم، این اولین بار نیست که روحانی با لباسی ورزشی به توچال میرود یا در کنار مردمی که برای تفریح مشغول کوهنوردی هستند، عکس یادگاری میگیرد. پیش از این بویژه در هنگام انتخابات هم حضور روحانی در توچال خبرساز شده بود؛ بهویژه آنکه او با جوانانی عکس یادگاری گرفته بود که پوششی متفاوت داشتند.

هرچند حضور روحانی در یک مکان تفریحی عمومی با استقبال افکارعمومی روبهرو شد، اما کم نبودند آنها که با اشاره به جهش شدید قیمتها در روزهای اخیر، از اینکه رئیسجمهور در این اوضاع اقتصادی در چنین برنامه‌ای شرکت کرد، انتقاد کردند. بعضی از کاربران فضای مجازی هم با دقت نظر بیشتری به برندهای لباس ورزشی روحانی نظر کرده و از این‌که کلاه و لباس ورزشی او تولید داخل نیست، گلایه کردند.

در کنار همه این حرف و حدیث‌ها، حضور حسن روحانی در ارتفاعات تهران در سال‌های اخیر نشان داده او توجهی ویژه به ورزش و حضور با لباس ورزشی در اماکن عمومی دارد. نزدیک‌ترین خاطره از او افزون بر تصاویر توچال، انتشار تصویری از وی با لباس ورزشی است که بازی فوتبال ایران و مراکش را به تماشا نشسته است.

مصطفی انتظاری

سیاسی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها