چگونه ذائقه ایرانی‌ها طی چند دهه تغییر کرد؟

انقراض آبگوشت؛ تولد فست‌فود

تهیه کباب ترش با فرمول ساده

کباب ترش یکی از کباب‌های محلی شمال کشور است و در شهرهای مختلف استان‌های گیلان و مازندران تهیه می‌شود، ولی در اصل محصول انحصاریه گیلانی هاست.
کد خبر: ۱۱۱۴۸۰۵

تهیه کباب ترش با فرمول ساده

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، کباب ترش یکی از کباب‌های محلی شمال کشور است و در شهرهای مختلف استان‌های گیلان و مازندران تهیه می‌شود، ولی در اصل محصول انحصاریه گیلانی‌هاست.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار

 

مواد لازم برای درست کردن کباب ترش برای 3 نفر

گوشت راسته گوساله یا گوسفند : 400 گرم

سبزی خرد شده (مخلوط گشنیز،جعفری و نعنا) : 2 ق س

رب انار : 1.2 پیمانه

پیاز : 1 عدد درشت

گردوی چرخ شده : 100 گرم

سیر : چند حبه (رنده شود)

نمک و فلفل و روغن زیتون : به مقدار لازم

طرز تهیه کباب ترش :

سیر ها را ریز خرد کنید.

پیاز را هم پوست کنده ، رنده کنید.

همه مواد لازم را در قابلمه ای بریزید و با هم مخلوط کنید سپس تکه های خرد شده گوشت را در مواد بریزید و بعد از اینکه گوشت را به مواد خوب آغشته کردید، دو، سه ساعت قابلمه را در یخچال قرار دهید تا طعم مواد حسابی به خورد گوشت برود.

بعد از این مدت، تکه های گوشت را سیخ کرده و روی آتش کباب کنید.

یک دستور دیگر برای درست کردن کباب ترش

همزمان با رب انار می توانید مقداری هم آب انار به مخلوط مواد اضافه کنید.

برای درست کردن جوجه ترش هم از همین مواد طعم دهنده می توانید استفاده کنید.

فقط تفاوت آن با کباب ترش این است که شما می توانید از همان ابتدا به مواد طعم دهنده نمک هم اضافه کنید.

اگر امکان کباب کردن گوشت را ندارید، بعد از اینکه آن را طعم دار کردید، گوشت را در تابه ای بریزید و بعد از اینکه کمی در روغن تفت دادید، مواد طعم دهنده را هم اضافه کنید.

دو نکته مهم برای درست کردن کباب ترش

برای اینکه گوشت کباب سفت نشود، نمک را در مراحل پایانی کباب کردن به گوشت بزنید.

گیلانی ها به جای مخلوط سبزی های نام برده شده، از چوچاق که یک سبزی محلی است استفاده می کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها