به گزارش جام جم آنلاین از میزان، صبح دیروز یکی از اعضای گروه چتربازان ارتش هنگام تمرین در ارتفاعات ماهدشت به دلیل باز نشدن چتر به زمین سقوط کرد.
در این سانحه تلخ ستوان یکم محسن برزگر زاده که از کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران بود بر اثر سقوط از ارتفاع در دم فوت و به درجه رفیع شهادت نائل شد.
گفتنی است؛ در پی این حادثه ناگوار فرمانده انتظامی استان البرز ضمن عرض تسلیت به خانواده شهید برزگر زاده، از درگاه خداوند متعال برای این شهید والا مقام علو درجات و برای بازماندگان وی آرزوی صبر و بردباری کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی