به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، سرهنگ علی اصغر عبادی نیک در جمع خبرنگاران گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر ورود غیر مجاز تعدادی از اتباع کشورهای مجاور و تردد در سطح استان با استفاده از مدارک و هویت جعلی ایرانی، پیگیری موضوع بصورت ویژه در دستور کار مأموران قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی موفق به شناسایی اعضا و مخفیگاه عاملین طراحی و چاپ مدارک جعلی شده که با هماهنگی مقام قضایی، در یک عملیات غافلگیرانه و ضربتی سرباند و تعداد 14 تبعه خارجی که با در دست داشتن کارت ملی جعلی خود را تبعه ایرانی و بلوچ معرفی می کردند دستگیر شدند.
سرهنگ عبادی نیک با اشاره به اینکه از این باند تعداد 8 فقره کارت ملی جعلی کشف شد، تصریح کرد: تحقیقات جهت شناسایی دیگر اعضای احتمالی این باند ادامه دارد.
رئیس پلیس امنیت عمومی استان هرمزگان در پایان با تاکید بر جدیت و قاطعیت پلیس در دستگیری اتباع بیگانه غیر مجاز، از همکاری و مشارکت خوب شهروندان با پلیس در اجرای طرح های انتظامی قدردانی کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰