وزرا و استانداران موظف شدند ملاقات مردمی داشته باشند

معاون اول رئیس‌جمهور در بخشنامه‌ای از وزرا و استانداران خواست در راستای نظامنامه مدیریت پاسخگویی به شکایات مردمی حداقل یک روز در ماه را برای ملاقات مردمی تعیین کنند.
کد خبر: ۱۰۹۲۹۹۴
وزرا و استانداران موظف شدند ملاقات مردمی داشته باشند

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه ای از اعضای هیئت دولت و استانداران سراسر کشور خواست در راستای نظام‌نامه مدیریت پاسخگویی به شکایات مردمی حداقل یک روز در ماه را برای ملاقات مردمی تعیین کنند.

در بخشنامه جهانگیری به اعضای هیئت دولت و استانداران سراسر کشور آمده است: با عنایت به تأکیدات مقام معظم رهبری به اعضای دولت مبنی بر ارتباط نزدیک با مردم به منظور آگاهی از مشکلات آنها و اهتمام در رفع مشکلات مذکور و در اجرای تکالیف دستگاههای دولتی براساس نظامنامه مدیریت پاسخگویی به شکایات مردمی، اعضای هیئت دولت و استانداران نسبت به تعیین حداقل یک روز در ماه برای ملاقات مردمی اقدام و گزارش اقدامات انجام شده برای حل و فصل مشکلات مردم را هر شش ماه یک بار به دفتر معاون اول رییس‌جمهور ارایه نمایند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها