
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ سید مجتبی اشرفی، رئیس پلیس شهرستان شاهرود از دستگیری سارق مساجد در ماه محرم خبر داد.
وی در تشریح این خبرگفت: پس از ۶ سرقت مساجد سطح شهرستان باتوجه به ایام محرم و حساسیت این موضوع اکیپی ویژه از کاراگاهان پلیس آگاهی شهرستان شاهرود پس از چند روز کار مستمر و اطلاعاتی درنهایت موفق به شناسایی عامل این سرقت ها شدند.
وی افزود: پس از شناسایی محل اختفای این سارق سابقه دار ماموران پلیس آگاهی در عملیاتی ضربتی وی را دستگیر کردند.
اشرفی از کشف ۱۵ فقره سرقت از جمله شش سرقت مسجد 2 خانه و هفت فقره سایر اماکن خبر داد گفت: سارق۲۹ساله درنهایت با حکم مراجع قضایی روانه زندان شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد