عامل شهادت مامور ناجا در دهدشت کشته شد

فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سارق و شرور مسلح فراری و عامل شهادت مامور پلیس آگاهی در درگیری مسلحانه در دهدشت به هلاکت رسید.
کد خبر: ۱۰۷۲۲۳۷
عامل شهادت مامور ناجا در دهدشت کشته شد

به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه خبری پلیس، سردار مهدی انصاری گفت: در پی شهادت یکی از کارکنان پلیس آگاهی استان، حین دستگیری یک سارق و شرور مسلح فراری، در روز هجدهم شهریور ماه سال جاری در شهرستان گچساران، پلیس عملیات شناسایی و دستگیری عوامل این حادثه را آغاز کرد.

وی افزود: بعد از سه روز تحقیق، ساعت 6 صبح امروز 21 شهریور، محل اختفای این شرور فراری و همدستانش در یکی از محلات شهر دهدشت شناسایی شد.

فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: این افراد مسلح، وقتی خود را در محاصره پلیس دیدند، به سوی ماموران شلیک کردند.

سردار انصاری خاطرنشان کرد: در این درگیری مسلحانه، قاتل شهید سرگرد فرزادیان به هلاکت رسید و همدستانش نیز دستگیر شدند.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها