
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، به گفته کارشناسان گردو منبع غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ و مواد مغذی دیگر است و مصرف آن به میزان متعادل خطر ابتلا به چاقی و دیابت را کاهش میدهد. همچنین این ترکیبات در کاهش میزان اشتها موثر هستند.
در این بررسی متخصصان به مطالعه روی ۹ بیمار مبتلا به چاقی پرداختند که برای مدت پنج روز متوالی از نوشیدنی اسموتی که حاوی ۴۸ گرم گردو بود یا نوشیدنی دیگری که طعم و میزان کالری مشابهی داشت مصرف کردند. متخصصان سپس مغز این افراد را در زمان تماشای تصاویری از خوراکیهای چرب، کم چرب یا عکسهایی خنثی از صخره و درخت بررسی کردند.
متخصصان آمریکایی دریافتند مصرف نوشیدنی اسموتی حاوی گردو موجب فعال شدن بخش "اینسولا" در مغز میشود که در کنترل اشتها نقش دارد.
همچنین مصرف گردو باعث میشود شیوهای که مغز خوراکیها را پردازش میکند، تغییر دهد و در نتیجه بر میزان اشتها تاثیر بگذارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است