سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
مواد لازم :
یک پیمانه مایه کاردین آماده
یک پیمانه گندم نیمکوب
یک پیمانه جو نیمکوب
یک پیمانه برنج نیمدانه
یک کیلو سبزی کاردین سبز یا کمی از خشک آن
کارده یا کاردین اسم سبزی کوهی است .
طرز تهیه:
گندم و جو نیم کوب و برنج رو با مقدار آب مخلوط می کنیم . سبزی تازه یا خشک را به آن اضافه می کنیم . کمی آب و در صورت تمایل دو حبه سیر هم له کرده و به مواد میافزاییم. بعد آن را روی حرارت میگذاریم تا فقط گرم شود . سپس مایه آماده کاردین را به مواد اضافه می کنیم . و روی ظرف را می پوشانیم . مدت نصف روز یا یک شب می گذاریم بماند . روز بعد مقداری از همان مخلوط را برای دفعات بعد برداشته و در جای خنک نگهداری می کنیم . آش را بعد از یکی دو ساعت که خوب جا افتاد می توانیم سرو کنیم .
نکات :
برای تهیه آش کاردین، نیاز به سبزی مخصوص کوهی یا کاردین است که گرمسیری وبرگهای پهن دارد ، آن راخرد میکنند و در آب و گندم و جو و برنج نیمکوب ( و یا آبلیمو و نان خرده ) خیس می کنند ، تا کم کم ترش شود . بعد ازگذشت یکی - دو روز به این مواد آب اضافه می کنند و گندم و جو نیمکوب و برنج نیمدانه نیز میافزایند و روی حرارت می جوشانند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد