
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و معاون رئیس اتحادیه اروپا در سخنانی در مراسم افتتاحیه کنفرانس مشترک اتحادیه اروپا و آسه آن سخنرانی کرد.
موگرینی در بخشی از این سخنرانی گفت: من به صورت مستقیم از تهران به اینجا آمده ام. در تهران در مراسم تحلیف حسن روحانی رئیس جمهور ایران شرکت کرده بودم. خوشحال شدم که ایشان در سخنانش از تعهد خودش و ایران برای پایبندی به توافق هسته ای سخن گفت. به نظرم، این توافق، مولفه ای اصلی برای امنیت اروپا و آسیا و کل نظم جهانی است.
موگرینی بخش اعظم سخنانش را به روابط اروپا و حوزه شرق و جنوب شرق آسیا اختصاص داد و تاکید کرد اتحادیه اروپا به توسعه همکاری ها با کشورهای عضو گروه آ سه آن متعهد است و اینکه با همکاری هم می توان کارهای زیادی را در مقابله با چالشهای امنیتی سنتی و غیرسنتی انجام داد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد