در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش رویترز، طی سالهای اخیر، میزان صادرات نفت روسیه به هند،هیچ گاه از 500 هزار تن در سال فراتر نرفته بود، اما از آغاز سال 2017 تاکنون، عرضه نفت این کشور به هند به بیش از یک میلیون تن رسیده و انتظار میرود، بیش از این نیز افزایش یابد. عربستان و عراق، تامینکنندگان اصلی نفت هند امسال به دلیل اجرای توافق کاهش تولید، عرضه نفت خود به هند را کاهش دادهاند. ایران نیز که یکی از تامینکنندگان اصلی نفت هند به شمار میرود، به دلیل اختلاف بر سر یک میدان گازی با دهلی نو، در حال کاهش صادرات نفت خود به هند است.
شرکت سعودی آرامکوی عربستان، تحویل نفت به مشتریان آسیایی را در ماه ژوئن حدود 7 میلیون بشکه کاهش خواهد داد که 3 میلیون بشکه از این کاهش مربوط به هند است. دلیل این کاهش، بالا رفتن مصرف داخلی عربستان در فصل گرما و در عین حال پایین ماندن تولید این کشور به دلیل توافق اوپک است.
یک تاجر در بازار نفت آسیا گفت: افزایش عرضه نفت اورالز به هند، یکی از رویکردهای جدید اصلی صادرات نفت روسیه در سال جاری میلادی است و این سیاست به دلیل کاهش عرضه اوپک و افزایش تقاضا بسرعت در پیش گرفته شده است. در صورتی که شرکت روسنفت روسیه قرارداد 12 میلیارد دلاری خرید سهام شرکت اسار اویل هند را نهایی کند، صادرات نفت روسیه به هند بیش از این نیز افزایش خواهد یافت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: