به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شیراز اعلام کرد: در ساعت 13:03 دقیقه روز گذشته، گزارش اقدام به خودکشی در یک منزل مسکونی در شاپورجان از طریق مرکز فرماندهی 125 اعلام شد.
با اعلام این گزارش امدادگران 125 پس از رسیدن به محل حادثه، با توجه به بسته بودن درب اتاق، بوسیله ابزارهای امدادی، درب اتاق را باز کرده و زن 35 ساله که با خوردن قرص، اقدام به خودکشی کرده بود را تحویل عوامل اورژانس دادند.
گفتنی است در روز گذشته 41 عملیات اطفایی امدادی برای آتش نشانان شیراز رقم خورد که از این تعداد 25 مورد آن مربوط به عملیات های امدادی از جمله محبوس شدن افراد، امدادحیات وحش، خطر سقوط درخت، وقوع سانحه رانندگی و امداد آسانسور بوده است که توسط آتش نشانان امدادرسانی شدند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد