رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا:

تحریم ها، علیه ایران فلج کننده خواهد بود

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفت: امریکا چنان تحریم های فلج کننده ای علیه ایران وضع خواهد کرد که مجبور شود در برنامه موشکی خود تجدید نظر کند.
کد خبر: ۱۰۱۴۴۵۸
تحریم ها، علیه ایران فلج کننده خواهد بود

به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صدا و سیما، رئیس کمیته فرعی «خاورمیانه و شمال آفریقای» کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا با اشاره به طرح جدید سنا علیه ایران گفت: آمریکا چنان تحریم های فلج کننده ای علیه ایران وضع خواهد کرد که مجبور شود بار دیگر در تصمیم خود مبنی بر توسعه برنامه موشک های بالستیک تجدید نظر کند.

وی افزود: آمریکا باید با قاطعیت و به طور کامل تحریم های موجود را اجرا کند و حداکثر فشار را بر این کشور بیاورد زیرا ایران فقط در برابر قدرت و فشار از خود واکنش نشان می دهد.

راس لتینن درباره برنامه موشکی ایران گفت: چالش برانگیزترین فعالیت ایران پس از امضای برجام، برنامه موشک های بالستیک این کشور بوده است.

وی افزود: ایران و کسانی که قصد دارند فناوری های لازم را در اختیار این کشور قرار دارند باید بدانند که ما چنان تحریم های فلج کننده ای علیه این کشور وضع خواهیم کرد که مجبور شود بار دیگر در تصمیم خود مبنی بر توسعه برنامه موشک های بالستیک تجدید نظر کند.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات انتشار یافته: ۶
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۰
دوستان عزیز برجام جواب داده . مبارك باشه
اعظم
Germany
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۰
اتفاقا برعكس این شماها بودید كه آرزوی ترامپ را داشتید حالا برید جیبهایتان را گشادتر كنید
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۰
مملكت ما فقیر نیس كه لازم باشه باتحریم زیرفشاربزارنش ما همه منابعو داریم
كیوان
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۱
همه نفت بخوریم یا باد هوا
رحیم
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۰
وقتی یك بار گفتی چشم , بازم باید بگی
نرم افزار موبایل
-
۰۰:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۲
چرامجلس ماسكوت كرده ؟نطارگرچه اتفاقی هستید؟دشمن گام به گام جلومیاد.چراپارلمان ماازاهرم هاش استفاده نمیكنند؟اگرحلقه های دشمنی شكل بگیرد گسستنش نیزسخت خواهدشد.مجلس ایران بایدجواب درست وبجای به بدخواهان مخابره كنندتادیرنشده؟

نیازمندی ها