به گزارش جامجم آنلاین به نقل از فرادید، در این مراسم که با حضور تنی چند از اعضای شورای اسلامی شهر تهران، مدیران ارشد شهرداری، جمعی از هنرمندان کشور و خانواده این زوج های موفق برگزار شد، زوج های 70 تا 93 ساله، پس از نیم قرن، در فضایی متفاوت و همراه با فرزندان و نوه های خود سر سفره عقد نشستند و به یادگار، عکسی ماندگار گرفتند.
همچنین از مسنترین زوج، زوجهای خانواده شهدا، کم سن ترین عروس، کم سن ترین داماد، زوجهای همکار، زوجهای ورزشکار و زوجهای دارای بیشترین زندگی مشترک توسط ولی الله شجاع پوریان، عضو شورای اسلامی شهر تهران، جعفر تشکری هاشمی، معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران، حجت الاسلام زائری و مصطفی منتظرالمهدی تقدیر شد.
اهدای مدال با عنوان "عاشقانه تو را می خوانم"، دسته گل عروس و هدایای نقدی به این زوج های عاشق و هنرنمایی استاد علیرضا افتخاری، از دیگر بخشهای این برنامه باشکوه بود.
تولید گروه چندرسانهای - جامجم آنلاین
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد