در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
کارشناسان میگویند: مایکروویوها باعث تابش ریزموجهایی میشود که بر مولکولهای مواد غذایی تاثیر میگذارد. انرژی این موجها باعث میشود قطبیت مولکولها میلیونها بار در ثانیه از مثبت به منفی تغییر کند. این تحریکات شدید بر غذا تاثیر میگذارد و باعث دگرریختی آن یا به اصطلاح علمی ایزومریسم ساختاری غذا میشود. به گفته کارشناسان یک مایکرو ویو، ساختار مولکولی غذا را تغییر میدهد و بستهبندی این غذا، آن را مسموم میکند. این تازه بخشی از زیانهایی است که به شما وارد میشود. به زیانهایی فکر کنید که بیرون از مایکرو ویو و تا فاصله سه چهار متری از آن ارگانیگ فرد را تهدید میکنند. مواد فلزی میتوانند بر اثر این امواج منبسط شوند. مایکروویو شما دری دارد که ایمن به نظر میرسد، اما واقعیت این نیست. میزان نیرو و انرژیای که پشت این در جریان دارد بر دندانهای پر شده با جیوه، ایمپلنتهای تیتانیوم و نیز بر دستگاه تنظیم ضربان قلب، اگر در بدن شما کاشته شده باشد، تاثیر میگذارد؛ بویژه اگر در آن دور و بر منتظر شنیدن زنگ پایان زمان پخت باشید.
پس از دندانپزشکتان بخواهید به جای پرکردن دندانهایتان با جیوه یا آمالگام، از مواد زیست سازگارکه گزینههای امنتری هستند، استفاده کند. گام بعدی این است که مایکرو ویوتان را کنار بگذارید و آن را به آرامی گرم کنید.
منبع: glitch.news
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر