طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. گوشت را هم به قطعات منظم برش بزنید و با پیاز سرخ کنید و سه لیوان آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید.
سبزیها را پاک کنید و بشویید. نسبت جعفری به پیاز، چهار به یک است. آنها را خرد کنید و تفت دهید و به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به گوشت اضافه کنید.
غورهها را از خوشه جدا کنید. حتما از غوره بدون هسته استفاده کنید. آنها را هم در خورش بریزید و صبر کنید تا خورش کاملا جا افتاده و به روغن بیفتد. خورش غوره را با پلو زعفرانی میل نمایید.
چاردیواری
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد