به گزارش جام جم سرا به نقل از دیلی میل، شست و شوی گوشت مرغ قبل از پخت توسط کارشناسان بخاطر باکتری هایی مضری که دارد منع شد ، با این کار شما تمام آنها را به سطوح آشپزخانه راه می دهید و باعث بروز هزاران نوع مسمومیت غذایی در محیط زندگی تان می شوید.
کارشناسان سلامت معتقدند شست و شوی گوشت مرغ پیش از طبخ آن موجب گسترش باکتریهای کشنده و بروز هزاران نوع از مسمومیتهای غذایی میشود.
طبق بررسی جدید آژانس استانداردهای غذایی، باکتری مضر «کمپیلوباکتر» اغلب در سطوح و سرامیک آشپزخانه و وسایل آشپزی پخش میشود و در صورتی که این باکتری روی گوشت مرغ باقی بماند این امکان هست که در طول فرآیند طبخ از بین برود.
بررسیها نشان میدهد افراد برای از بین بردن این باکتری از روی گوشت مرغ آن را پیش از طبخ شست و شو میدهند اما این کار در عوض باعث پخش شدن باکتری و انتقال آن به وسایل و سطوح آشپزخانه و مسمومیتهای غذایی میشود. این در حالی است که پختن گوشت مرغ خود عامل از بین بردن این باکتری است.
شایعترین علائم در افرادی که این باکتری به بدن آنان وارد میشود دردهای شکمی، اسهال شدید و استفراغ است. هرچند میتواند در کودکان و افراد بالای 60 سال پیامدهای شدیدتری داشته باشد.
منبع : برنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: