«آبی» گرشا رضایی مجوزدار شد

نخستین آلبوم گرشا رضایی با نام «آبی» مجوز انتشار خود را دریافت کرد.
کد خبر: ۸۴۵۱۵۶
«آبی» گرشا رضایی مجوزدار شد

به گزارش جام جم نوا به نقل از هنرآنلاین، مرتضی دلیری تهیه کننده این آلبوم با اعلام این خبر گفت: این آلبوم قرار است در دوازده قطعه روانه بازار موسیقی کشور شود و با توجه به اخذ مجوز 17 قطعه برای این آلبوم، گروه تولید این اثر در حال انتخاب 12 قطعه از بین این آثارند تا آلبوم «آبی» در بهترین کیفیت ممکن پس از ایام محرم و صفر روانه بازار موسیقی کشور شود.

دلیری ادامه داد: «آبی» مجوز نشر خود را دریافت کرده و بعد از پایان ماه محرم و صفر به تهیه کنندگی بنده و از سوی پخش «هنر اول» منتشر و روانه بازار خواهد شد.

گرشا رضایی پیش از این با خواندن تیتراژ سریال تلویزیونی «دولت مخفی» توانست صدا و موسیقی‌اش را به گوش مخاطبان این عرصه برساند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها