طرز تهیه: ابتدا ورقهای لازانیا را بپزید و بعد از آبکش کردن در آب سرد گذاشته تا به هم نچسبند. پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سویا را بعد از یک بار جوشاندن و آبکش کردن به پیاز اضافه کرده و در ادامه گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه و هویج و قارچ را افزوده و همه را با هم تفت دهید. رب و نمک و ادویه را هم اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
ماهیتابه تفلون را چرب کنید و یک ردیف ورقه لازانیا کف آن بچینید. از مواد تفت داده شده روی آن بریزید و بعد پنیر پیتزا را روی آنها ریخته و مجددا یک لایه ورق لازانیا گذاشته و از مواد گوشتی دوباره بریزید و همینطور ادامه دهید تا تمام مواد را لایهلایه در ظرف جا داده در انتها سس سفید را روی آن ریخته و صاف کنید.
درنهایت برای طلایی شدن روی لازانیا مقداری پنیر پیتزا روی آن بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا آماده شود. روی لازانیای آماده شده را با سس قرمز و آویشن تزئین کنید و بعد از کمی خنک شدن برش بزنید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد