jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۱۲۶۴۹   ۰۸ تير ۱۳۹۴  |  ۱۴:۴۰

طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی،در یک کاسه مناسب، پنیر خامه‌ای و کره را تا زمانی که نرم، روشن و پف کرده شوند هم بزنید.

طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی

مواد لازم برای نان شیرینی :

پنیر خامه‌ای، نرم شده 1 بسته (تقریباً 227 گرمی)

کره نرم شده 2 تکه (16 قاشق غذاخوری)

آرد همه منظوره دو فنجان

شکر قنادی برای پاشیدن روی شیرینی

نمک 1.2 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای داخل شیرینی :

پنیر خامه‌ای، نرم شده 1 بسته (تقریباً 227 گرمی)

شکر قنادی 1.2 فنجان

عصاره‌ی خالص وانیل 1 قاشق چایخوری

مربای توت فرنگی به مقدار لازم

1.2 فنجان شکر قنادی و یا به اندازه دلخواه (اگر شیرین‌تر ترجیح می‌دهید مقدار بیشتری اضافه کنید)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر



طرز تهیه :



• در یک کاسه مناسب، پنیر خامه‌ای و کره را تا زمانی که نرم، روشن و پف کرده شوند هم بزنید.

• آرد و نمک را به آن افزوده و تا زمانی که کاملاً ترکیب شوند هم بزنید.

• به آرامی روی تخته‌ای که قرار است خمیر را بر روی آن شکل دهید شکر قنادی بپاشید.

• خمیر را به این تخته منتقل کرده و به آن شکل توپ بدهید.

• سپس خمیر را به 4 گلوله کوچک تقسیم کنید. هر کدام از گلوله‌ها را صاف‌کرده و روی هر خمیر شیرینی را با نوار پلاستیکی بپوشانید.

• برای 30 دقیقه خمیر را داخل یخچال بگذارید.

• در همین حین، با ترکیب پنیر خامه‌ای، شکر قنادی و وانیل در کاسه‌‌ای دیگر، ماده‌ای که برای پر کردن داخل شیرینی است را آماده کنید.

• تا زمانی که این مواد حالت خامه‌ای و نرم بگیرد هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید.

• روی تخته‌ای که قرار است شیرینی‌ها را بر روی آن آماده کنید آرد بپاشید.

• خمیر را از یخچال خارج کرده و بگذارید برای 5 دقیقه بماند.

• هر گلوله خمیری را تا ضخامت 3.5 سانتی‌متر صاف کنید.

• سپس آن‌ها را به شکل مربع‌های 3 در 3 ببرید.

• مرکز هر مربع را با 1.2 قاشق چای‌خوری از ترکیب پنیر خامه‌ای و 1.2 قاشق چای‌خوری مربای توت‌فرنگی پر کنید. برای داشتن ظاهر زیباتر، از یک قیف شیرینی‌پزی استفاده کنید. شما می‌توانید محتوای داخل شیرینی را به صورت لایه‌ای (یک لایه روی لایه‌ دیگر) بریزید.

• لبه‌های مخالف خمیر را به مرکز آورده و روی ماده‌ داخل شیرینی قرار دهید. درزها را به هم وصل کنید.

• برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

• فر را تا دمای 190 درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید.

• شیرینی را برای 10 تا 11 دقیقه یا تا زمانی که لبه‌های آن قهوه‌ای شوند بپزید.

• سپس بگذارید کاملاً خنک شود.

• اکنون می‌توانید شیرینی‌ها را سرو کنید.

توجه :

زمان کلی پخت شامل زمان سرد شدن نیز هست. شیرینی را در ظرف‌هایی قرار دهید که هوا داخل آن نشود. تا 3 ماه می‌توانید آن‌ها را در فریزر نگهداری کنید.

 

(هانی شف)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
دانشجو همیشه عدالتخواه بوده است

دانشجو همیشه عدالتخواه بوده است

افتخارم این است که همیشه دانشجو بوده و هستم و خواهم بود. تا بوده دانشجو همیشه و در همه جهان فرهیخته، وطن‌دوست و عدالت‌طلب بوده است.

آن 18 نفر در گوانتانامو

آن 18 نفر در گوانتانامو

ترم اول دانشجویی من در خوابگاه خصوصی گذشت، خوابگاهی که از خیلی جهات مثل تمام خوابگاه‌های دیگر بود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها