مواد لازم برای نان شیرینی :
پنیر خامهای، نرم شده 1 بسته (تقریباً 227 گرمی)
کره نرم شده 2 تکه (16 قاشق غذاخوری)
آرد همه منظوره دو فنجان
شکر قنادی برای پاشیدن روی شیرینی
نمک 1.2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل شیرینی :
پنیر خامهای، نرم شده 1 بسته (تقریباً 227 گرمی)
شکر قنادی 1.2 فنجان
عصارهی خالص وانیل 1 قاشق چایخوری
مربای توت فرنگی به مقدار لازم
1.2 فنجان شکر قنادی و یا به اندازه دلخواه (اگر شیرینتر ترجیح میدهید مقدار بیشتری اضافه کنید)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
طرز تهیه :
• در یک کاسه مناسب، پنیر خامهای و کره را تا زمانی که نرم، روشن و پف کرده شوند هم بزنید.
• آرد و نمک را به آن افزوده و تا زمانی که کاملاً ترکیب شوند هم بزنید.
• به آرامی روی تختهای که قرار است خمیر را بر روی آن شکل دهید شکر قنادی بپاشید.
• خمیر را به این تخته منتقل کرده و به آن شکل توپ بدهید.
• سپس خمیر را به 4 گلوله کوچک تقسیم کنید. هر کدام از گلولهها را صافکرده و روی هر خمیر شیرینی را با نوار پلاستیکی بپوشانید.
• برای 30 دقیقه خمیر را داخل یخچال بگذارید.
• در همین حین، با ترکیب پنیر خامهای، شکر قنادی و وانیل در کاسهای دیگر، مادهای که برای پر کردن داخل شیرینی است را آماده کنید.
• تا زمانی که این مواد حالت خامهای و نرم بگیرد هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید.
• روی تختهای که قرار است شیرینیها را بر روی آن آماده کنید آرد بپاشید.
• خمیر را از یخچال خارج کرده و بگذارید برای 5 دقیقه بماند.
• هر گلوله خمیری را تا ضخامت 3.5 سانتیمتر صاف کنید.
• سپس آنها را به شکل مربعهای 3 در 3 ببرید.
• مرکز هر مربع را با 1.2 قاشق چایخوری از ترکیب پنیر خامهای و 1.2 قاشق چایخوری مربای توتفرنگی پر کنید. برای داشتن ظاهر زیباتر، از یک قیف شیرینیپزی استفاده کنید. شما میتوانید محتوای داخل شیرینی را به صورت لایهای (یک لایه روی لایه دیگر) بریزید.
• لبههای مخالف خمیر را به مرکز آورده و روی ماده داخل شیرینی قرار دهید. درزها را به هم وصل کنید.
• برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
• فر را تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرمکنید.
• شیرینی را برای 10 تا 11 دقیقه یا تا زمانی که لبههای آن قهوهای شوند بپزید.
• سپس بگذارید کاملاً خنک شود.
• اکنون میتوانید شیرینیها را سرو کنید.
توجه :
زمان کلی پخت شامل زمان سرد شدن نیز هست. شیرینی را در ظرفهایی قرار دهید که هوا داخل آن نشود. تا 3 ماه میتوانید آنها را در فریزر نگهداری کنید.
(هانی شف)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد