مطالعات اخیر محققان تگزاس آمریکا نشان میدهد که مصرف خوراکیهایی مانند انگور و بادام زمینی و برخی از توتها میتوانند تاثیر مثبتی بر عملکرد سلولهای مغزی و عصبی داشته و بیماریهای مرتبط با حافظه را به تاخیر بیندازند.
انگور حاوی رسوراتول بوده و میتواند قدرت تمرکز و همین طور توانایی مغز را تقویت کرده و به مبارزه با اثرات کاهش حافظه بپردازد.
بادام زمینی نیز دارای بیشترین مقدار پروتئین در میان دیگر مغزها بوده و میتواند منبع غنی و مناسبی برای جبران کمبود پروتئین باشد. بادام زمینی حاوی سلنیوم بوده که باعث افزایش فعالیت آنتیاکسیدانها شده و میتواند مغز را در برابر بیماریهایی که با کاهش قدرت تمرکز و حافظه در ارتباطند، محافظت کند./ مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی هیات رئیسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در مصاحبه با«جامجم»به تحلیل گفتوگوها برای آتشبس پرداخت