خبر

2 خوراکی برای تقویت حافظه

مطالعات محققان تگزاس آمریکا نشان می‌دهد مصرف خوراکی‌هایی مانند انگور و بادام زمینی با داشتن تاثیرات مثبت و مفید بر سیستم مغزی و عصبی می‌توانند به احیای حافظه پرداخته و قدرت تمرکز را نیز افزایش دهند.
کد خبر: ۷۶۷۹۰۰

مطالعات اخیر محققان تگزاس آمریکا نشان می‌دهد که مصرف خوراکی‌هایی مانند انگور و بادام زمینی و برخی از توت‌ها می‌توانند تاثیر مثبتی بر عملکرد سلول‌های مغزی و عصبی داشته و بیماری‌های مرتبط با حافظه را به تاخیر بیندازند.

انگور حاوی رسوراتول بوده و می‌تواند قدرت تمرکز و همین طور توانایی مغز را تقویت کرده و به مبارزه با اثرات کاهش حافظه بپردازد.

بادام زمینی نیز دارای بیشترین مقدار پروتئین در میان دیگر مغزها بوده و می‌تواند منبع غنی و مناسبی برای جبران کمبود پروتئین باشد. بادام زمینی حاوی سلنیوم بوده که باعث افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدان‌ها شده و می‌تواند مغز را در برابر بیماری‌هایی که با کاهش قدرت تمرکز و حافظه در ارتباطند، محافظت کند.‌/‌‌ مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها