
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
طرز تهیه:
ابتدا برنج را به صورت آبکش شده در می آوریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و پیازها را در آن سرخ می کنیم. هویج، مغزدانه ها، ادویه، میگو، زعفران و نخود فرنگی را اضافه می کنیم و به مدت 3 دقیقه اجازه می دهیم تا کاملا با هم مخلوط و تفت داده شوند. برای ته دیگ پلو می توانیم از سیب زمینی و جعفری هم استفاده کنیم. وقتی مواد ته دیگ را گذاشتیم یک لایه برنج و از مواد مخلوط شده به پلو اضافه می کنیم و به این صورت تا پایان کار لایه لایه از برنج و مواد را روی هم می ریزیم. سپس در قابلمه را بسته و حرارت را روی شعله متوسط به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا کاملا پلو آماده سرو شود.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتوگو با علیرضا جاویدنیا، بازیگر و گوینده
سهیل اسعد، مجری آرژانتینی تلویزیون مهمان روزنامه جامجم شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با پروفسور جان دان، استاد دانشگاه کمبریج:
گفتوگو با منصور فروزش، کارگردان مستند «زمزمه های گمشده در دوردست»