طرز تهیه:
ابتدا برنج را به صورت آبکش شده در می آوریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و پیازها را در آن سرخ می کنیم. هویج، مغزدانه ها، ادویه، میگو، زعفران و نخود فرنگی را اضافه می کنیم و به مدت 3 دقیقه اجازه می دهیم تا کاملا با هم مخلوط و تفت داده شوند. برای ته دیگ پلو می توانیم از سیب زمینی و جعفری هم استفاده کنیم. وقتی مواد ته دیگ را گذاشتیم یک لایه برنج و از مواد مخلوط شده به پلو اضافه می کنیم و به این صورت تا پایان کار لایه لایه از برنج و مواد را روی هم می ریزیم. سپس در قابلمه را بسته و حرارت را روی شعله متوسط به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا کاملا پلو آماده سرو شود.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم