استقبال از ماه رمضان با پیش‌غذای محلی برای سفره افطار

طرز تهیه آش شله مشهدی

آموزش آشپزی

طرز تهیه پیش غذای محلی: آش قلیه گیلان

جام جم سرا: مواد لازم- نخود و لوبیا: از هر کدام یک پیمانه، کشمش: یک پیمانه، گوشت چرخ‌کرده: ۳۵۰ گرم، قیسی: ۱۰۰ گرم، چغندر: یک عدد کوچک، هویج: سه عدد متوسط، سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز: ۷۰۰ گرم، آرد برنج: نصف پیمانه، شکر: نصف فنجان، آرد: یک تا دو قاشق غذا خوری، آبغوره: یک لیوان، نعنا داغ: ۵ قاشق غذا خوری، پیاز: یک عدد ریز خرد شده، نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۷۶۴۰۴۴

طرز تهیه:

نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید و بعد بپزید .در نیمه‌های پخت، آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شده و سپس هویج و چغندر نگینی خرد شده و نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود. گوشت را هم با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آرد مخلوط و سر گنجشکی درست کنید و تفت دهید. قیسی و کشمش را هم تفت دهید و به آش اضافه کنید. سبزی‌ها را پس از پاک کردن و شستن، به آش افزوده و برای چاشنی هم شکر و آبغوره را در انتها اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد. آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعناداغ تزئین و میل کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها