طرز تهیه مربای خرمالو:
ابتدا خرمالوهای رسیده را از پوست جدا می کنیم. سیب را پوست کنده و رنده می کنیم. سیب رنده شده را درون ظرف لعابی می ریزیم و شکر را به آن اضافه کرده و سپس گلاب را روی آن ها می ریزیم و می گذاریم تا حدی بجوشد که قوام بیاید. بعد از این که به جوش آمد حرارت را کم کرده و کف روی مربا را حتما می گیریم، چون باعث تلخی و کدرشدن مربا می شود. سپس خرمالو را به آن اضافه می کنیم و در حدود 5 دقیقه اجازه می دهیم تا خرمالو بجوشد تا به اصطلاح در مربا جا بیفتد. در مرحله آخر آبلیمو و هل سبز نیم کوب را به آن اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن هل، مربا را سریع از روی حرارت بر می داریم، در آن را می گذاریم و یک شب تا صبح اجازه می دهیم بماند و سپس مرباها را درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.
منبع: شبکه استانی فارس
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه