آموزش آشپزی / مربای خرمالو

مواد لازم برای تهیه مربای خرمالو: خرمالوی رسیده: 400 گرم-سیب رنده شده: 1 عدد-گلاب: 1 لیوان-هل نیم کوب: 1 قاشق چای خوری-آبلیمو: 1 قاشق سوپ خوری.
کد خبر: ۷۴۶۳۶۰
آموزش آشپزی / مربای خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو:
ابتدا خرمالوهای رسیده را از پوست جدا می کنیم. سیب را پوست کنده و رنده می کنیم. سیب رنده شده را درون ظرف لعابی می ریزیم و شکر را به آن اضافه کرده و سپس گلاب را روی آن ها می ریزیم و می گذاریم تا حدی بجوشد که قوام بیاید. بعد از این که به جوش آمد حرارت را کم کرده و کف روی مربا را حتما می گیریم، چون باعث تلخی و کدرشدن مربا می شود. سپس خرمالو را به آن اضافه می کنیم و در حدود 5 دقیقه اجازه می دهیم تا خرمالو بجوشد تا به اصطلاح در مربا جا بیفتد. در مرحله آخر آبلیمو و هل سبز نیم کوب را به آن اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن هل، مربا را سریع از روی حرارت بر می داریم، در آن را می گذاریم و یک شب تا صبح اجازه می دهیم بماند و سپس مرباها را درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

منبع: شبکه استانی فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها