پیراشکی گوشت و قارچ غذایی است پروتئین دار و مقوی که در این قسمت از برنامه آشپزی طرز تهیه این غذای خوشمزه را می توانید مشاهده کرده و یاد بگیرید.
کد خبر: ۷۲۴۷۲۹

آموزش آشپزی / طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت و قارچ :

مواد خمیر :

آرد :3 لیوان ،

ماست :1 لیوان ،

نمک : 1 قاشق مربا خوری ،

خمیر مایه : 1 قاشق مربا خوری ،

روغن :3 قاشق غذا خوری ،

تخم مرغ : 1 عدد ،

مواد مایع :

مایع ماکارونی : 200 گرم ،

قارچ : 250 گرم ،

فلفل دلمه : 9 عدد نگینی،

جعفری خرد شده : 3 قاشق غذا خوری ،

زرشک : 3 قاشق غذا خوری ،

طرز تهیه :

تخم مرغ ، نمک ، خمیر مایه ، ماست و آرد را با دستگاه همزن می زنیم (می توانید با دست هم بزنید ) با دست ورز دهید اگر به دست نچسبید خمیر آماده است و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و روی آن پلاستیک می اندازیم و در جای گرم نگه می داریم تا حجم آن بیشتر شود .

250 گرم قارچ را خرد کرده ، جعفری ، فلفل دلمه ای و مایع ماکارونی را درظرفی به همراه سس قرمز مخلوط میکنیم سپس روی تخته کار خمیر را پهن می کنیم و با کاتر گردی قالب می زنیم و از مواد آماده روی خمیر می گذاریم و دو لبه خمیر را روی هم می آوریم و با فشاردست روی لبه می چسبانیم و آن را داخل روغن داغ می اندازیم و باسرعت پشت و رو می کنیم؛ پس از سرخ شدن غذا آماده است.

منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان خراسان رضوی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها