آموزش آشپزی / طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ

پیراشکی گوشت و قارچ غذایی است پروتئین دار و مقوی که در این قسمت از برنامه آشپزی طرز تهیه این غذای خوشمزه را می توانید مشاهده کرده و یاد بگیرید.
کد خبر: ۷۲۴۷۲۹

آموزش آشپزی / طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت و قارچ :

مواد خمیر :

آرد :3 لیوان ،

ماست :1 لیوان ،

نمک : 1 قاشق مربا خوری ،

خمیر مایه : 1 قاشق مربا خوری ،

روغن :3 قاشق غذا خوری ،

تخم مرغ : 1 عدد ،

مواد مایع :

مایع ماکارونی : 200 گرم ،

قارچ : 250 گرم ،

فلفل دلمه : 9 عدد نگینی،

جعفری خرد شده : 3 قاشق غذا خوری ،

زرشک : 3 قاشق غذا خوری ،

طرز تهیه :

تخم مرغ ، نمک ، خمیر مایه ، ماست و آرد را با دستگاه همزن می زنیم (می توانید با دست هم بزنید ) با دست ورز دهید اگر به دست نچسبید خمیر آماده است و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و روی آن پلاستیک می اندازیم و در جای گرم نگه می داریم تا حجم آن بیشتر شود .

250 گرم قارچ را خرد کرده ، جعفری ، فلفل دلمه ای و مایع ماکارونی را درظرفی به همراه سس قرمز مخلوط میکنیم سپس روی تخته کار خمیر را پهن می کنیم و با کاتر گردی قالب می زنیم و از مواد آماده روی خمیر می گذاریم و دو لبه خمیر را روی هم می آوریم و با فشاردست روی لبه می چسبانیم و آن را داخل روغن داغ می اندازیم و باسرعت پشت و رو می کنیم؛ پس از سرخ شدن غذا آماده است.

منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان خراسان رضوی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها