مواد لازم:
برنج: ۲ /۱ پیمانه
شیر: ۱ لیتر
آب: ۲ /۱ پیمانه
خامه: ۱ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
مربای گل: به میزان لازم
نمک: کمی
طرز تهیه:
برنج را با کره و گلاب و نمک میپزیم وقتی که نیم پز شد، شیر را میریزیم و هر چند دقیقه یک بار با قاشق چوبی هم میزنیم تا برنج کاملا لعاب بیاندازد. وقتی شعله را خاموش کردیم خامه را به مواد اضافه میکنیم و در ظرف مخصوص سرو کشیده و با مربای گل محمدی یا مربای هویج سرو میشود.(مریم نادعلی - مربی آشپزی)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد