زمزمه افزایش قیمت محصولات غذایی

دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی گفت: واقعی شدن قیمت محصولات صنایع غذایی در شرایط کنونی اصلی‌ترین خواسته فعالان این حوزه است.
کد خبر: ۶۹۲۳۹۰

کاوه زرگران در گفت‌وگو با ایسنا‌ با اشاره به افزایش قیمت حامل‌های انرژی، مواد اولیه، دستمزد و ... در چند سال اخیر اظهار کرد:‌ تشکل‌های صنعت غذا با هدف همراهی با دولت تدبیر و امید از افزایش نرخ کالا و خدمات خود از ابتدای شروع به کار دولت تاکنون خودداری کرده‌اند. وی گفت: با وجود این اکنون بیش از این تداوم نرخ‌های قبلی امکان‌پذیر نیست و در صورت اصرار به ادامه وضع فعلی، کم‌فروشی‌، تقلب و سوءاستفاده‌های دیگری ممکن است رواج پیدا کند که باعث تشدید مشکلات مردم خواهد شد. او با تاکید بر لزوم پایان سیاست تثبیت قیمت‌ها و قیمت‌گذاری دستوری کالاها عنوان کرد: در همین جهت خواسته فعالان صنعت غذا از دولت این بوده که قیمت محصولات غذایی به میزان تغییرات ایجاد شده در نرخ نهاده‌های تولید و با لحاظ درصد سود مجاز برای عوامل تولید، توزیع و پخش در سطوح مختلف واقعی شود که در این جهت تعاملات و توافقاتی با دولت انجام شده و قرار است بزودی قیمت محصولات غذایی واقعی شود.

زرگران با اشاره به برنامه دولت در سال جاری برای خارج کردن اقتصاد از رکود گفت: برطرف کردن سیاست تثبیت قیمت‌ها و خروج دولت از قیمت‌گذاری دستوری یکی از اقداماتی است که می‌تواند به رونق اقتصادی و خروج اقتصاد کشور از رکود کمک زیادی کند. در چنین شرایطی بازار عرضه و تقاضا تعیین‌کننده قیمت‌ها می‌شود و ایجاد رقابت بین تولیدکنندگان مختلف در نهایت به نفع مصرف‌کننده خواهد شد که حتی باعث منطقی شدن قیمت‌ها نیز خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها