شبکه‌‌های رادیویی خانواده، صبا و گلچین برنا‌مه‌های آموزشی و مفرحی را برای فصل تابستان تدارک دیده اند

خانواده شاد زیر سقف رادیو

رادیوهای خانواده، صبا و گلچین برنامه‌های متنوعی از جمله ما پنج انگشت، بچه‌ها چه خبر؟، مقرون به صرفه، زنان موفق، نیم صبا، شکر پنیر و کهنه‌های همیشه نو را برای پخش آماده کردند که به موضوعاتی همچون ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی، معرفی مشاغل فرهنگی، آگاهی خانواده‌ها به محیط‌زیست، مشاعره طنز و... اختصاص دارد.
کد خبر: ۶۹۱۴۷۲

طاهره راستی‌پیشه، مدیر رادیو خانواده درباره برنامه‌های جدید این شبکه رادیویی به جام‌جم گفت: با این‌که مدت زیادی از فعالیت رادیو خانواده نگذشته، اما این شبکه رادیویی توانسته جایگاه خوبی در میان مخاطبان بویژه خانواده‌ها پیدا کند و شنوندگان با علاقه شنونده برنامه‌های این شبکه رادیویی هستند. به هر حال خانواده به عنوان یک نهاد اصلی مورد توجه است و ما با توجه به ماموریت‌هایی که برای این رادیو تعریف شده تلاش می‌کنیم برنامه‌های متنوعی را تولید و پخش کنیم.

وی در ادامه افزود: ما با بهره گرفتن از چهار مولفه‌ای که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید کردند و شامل دین، اخلاق، امید و آگاهی است، سعی داریم آموزه‌های دینی و اخلاقی را در ساختارهای مختلف و برنامه‌های متنوع ارائه دهیم. شنوندگان رادیو با گوش دادن به برنامه ما پنج انگشت می‌توانند با مشاغل مختلف مربوط به فصل تابستان بویژه در مراکز فرهنگی، هنری، ورزشی توریستی و زیارتی آشنا شوند. این برنامه هر روز به مدت 40 دقیقه ساعت 9 صبح پخش می‌شود.

مدیر رادیو خانواده با اشاره به دیگر برنامه‌های این شبکه گفت: برنامه بچه‌ها چه خبر؟ هر روز ساعت 11 برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ورزشی را به کودکان و نوجوانان اطلاع‌رسانی می‌کند. برنامه دوست من کتاب هم هر روز ساعت 6 و 55 دقیقه به معرفی کتاب‌های آموزشی برای چگونگی استفاده حداکثری از اوقات فراغت اختصاص دارد. برنامه مقرون به صرفه روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه ساعت 8 و 30 دقیقه پخش می‌شود. این برنامه به تبیین چگونگی مدیریت اقتصادی در خانواده مثل قناعت، صرفه‏جویی و پرهیز از اسراف و آموزش راه‏های کارآفرینی در زمینه‏های مختلف مثل خیاطی و بافتنی برای کمک به اقتصاد خانواده می‌پردازد.

راستی‌پیشه عنوان کرد: برنامه خونه آفتابی هم هر روز ساعت 18 به تبیین حقوق و وظایف اعضای خانواده با توجه به فرصت‏های بیشتر برای در کنار هم بودن اختصاص دارد. برنامه توسعه پایدار روزهای یکشنبه و پنجشنبه ساعت 13 و 45 دقیقه موضوع افزایش آگاهی خانواده‌ها نسبت به حفظ محیط‌زیست را بررسی می‌کند.

برنامه زنان موفق هم روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه زنان مولد و کارآفرین در حوزه‌های مختلف را معرفی می‌کند.

وی ادامه داد: برنامه ورزش کوهستان هم روزهای جمعه ساعت 6 و 30 دقیقه صبح پخش می‌شود. این برنامه خانواده‌ها را به ورزش همگانی در تابستان ترغیب می‌کند. برنامه ورزش، نشاط، سلامتی هم هر روز ساعت 6 و 10 دقیقه به نقش ورزش در سلامت خانواده‌ها و پیگیری بیماری‌های غیرواگیردار می‌پردازد. برنامه حق با کیه؟ هر روز ساعت 14 و 30 دقیقه با تاکید بر حقوق شهروندی، شامل حقوق آپارتمان‏نشینی و همسایگان در مواردی مثل سروصدای بچه‏ها و استفاده بی‏رویه از آب و بی‏توجهی به ساعت استراحت همسایگان پخش می‌شود.

مدیر رادیو خانواده در پاسخ به این پرسش که با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان برای ترویج سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی، رادیو خانواده چه برنامه‏هایی دارد؟ توضیح داد: برنامه یه خونه یه دنیا حرف ساعت 10 صبح به آموزش مهارت زندگی با توجه به سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی برای داشتن فضایی سالم و شاد در خانواده اختصاص دارد. برنامه پنجره‌های روشن هر روز ساعت 19 به ترویج و تبیین سبک زندگی اسلامی‌ـ ایرانی برای تحکیم بنیان خانواده می‌پردازد.

راستی‌پیشه اشاره کرد: برنامه سلام زندگی هم هر روز ساعت 7 صبح به فرهنگسازی در فصل تابستان برای داشتن خانواده‏های متعادل و بهره‏مندی از فرصت‏های تابستان برای دوری از افراط و تفریط در خانواده و رشد و ارتقای خانواده‏ها اختصاص دارد.

وی درباره این‌که آیا برای رادیو خانواده از گویندگان تخصصی استفاده می‌کنید یا از گویندگان شبکه‌های دیگر بهره می‌برید؟ توضیح داد: با توجه به رویکرد و ماموریت شبکه سعی شده از گویندگان و کارشناس مجری‏های متخصص استفاده شود، چرا که استفاده از کارشناس مجریان مرتبط، مطلع و آگاه از الزامات برنامه‏سازی در شبکه‏های تخصصی بویژه خانواده است. این شبکه همچنین دو گوینده مرد و زن ثابت دارد.

مسابقه خانواده در رادیو صبا

صادق رحمانیان، مدیر رادیو صبا با اشاره به برنامه‌های جدید این شبکه گفت: سخت‌ترین انتخاب از برنامه‌های جدید است که یک مسابقه خانوادگی است. در این مسابقه از داماد خانواده سوال‌هایی پرسیده می‌شود که در حضور مادر و همسرش جوابگوی آنها باشد. با توجه به این‌که پرسش‌ها جدی نیست، فضای مسابقه مفرح است. اجرای این مسابقه به‌عهده فرزاد حسنی است. برنامه نیم صبا از دیگر برنامه‌های جدید و شخصیت‌محور است که طنزپردازانی مانند صادق عبدالهی، عباس محبی و ابوالقاسم صادقی هر کدام به مدت نیم ساعت درباره خودشان صحبت می‌کنند؛ البته اجرای هر قسمت از برنامه را یکی از آنها به‌عهده دارد.

مدیر رادیو صبا ادامه داد: برنامه نمک خند، مشاعره طنز است و در هر قسمت شاعران طنزپرداز حضور دارند و فی‌البداهه اشعار طنز را می‌خوانند. علیرضا تابان اجرای این برنامه را به‌عهده دارد.

شکر پنیر هم از دیگر برنامه‌های جدید رادیو صباست که این برنامه به شکل مجله‌ای است که درباره مشاغل مختلف در آن توضیح داده می‌شود.

رحمانیان با اشاره به برنامه طنز و منز گفت: این برنامه به داستان‌های کوتاه طنز ایرانی و خارجی اختصاص دارد و این داستان‌ها در برنامه روایت می‌شود. یکی دیگر از برنامه‌های جدید رادیو صبا، صبامک است. در این برنامه پاسخ پیامک‌های مردم به رادیو صبا در قالب طنز بیان می‌شود.

دسترسی به گنجینه رادیو

محمدعلی دارایی، مدیرکل تامین و هماهنگی پخش معاونت صدا درباره برنامه‌های رادیو گلچین به جام‌جم گفت: در قالب یک برنامه جدید سعی کرده‌ایم به استودیوهای مختلف شبکه‌های رادیویی سر بزنیم و با عوامل برنامه گفت‌وگو کنیم تا آنها برنامه‌هایشان را معرفی کنند. شنوندگان از طریق این برنامه می‌توانند با دیگر برنامه‌های شنیدنی شبکه‌های مختلف رادیو آشنا شوند.

وی ادامه داد: در رادیو گلچین برنامه‌های خوب و قدیمی شبکه‌های رادیو را پخش می‌کنیم که به قول معروف گنجینه رادیو محسوب می‌شوند. در این باره می‌توانم به برنامه کهنه‌های همیشه نو اشاره کنم که به روایت مرتضی احمدی پخش می‌شود. در این شبکه برنامه‌های خوب معارفی دیگر شبکه‌ها را هم پخش خواهیم کرد مثل برنامه والعصر که اختصاص به تفسیر آیات قرآن دارد.

دارایی اشاره کرد: گوهر گندم، آیین حضور و دانش وران از دیگر برنامه‌های خوب قدیمی است که از رادیو گلچین پخش می‌شود. این شبکه رادیویی از ساعت 22 تا 6 صبح روی موج 105.5 برنامه پخش می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها