جام جم سرا:
دکتر مهرداد خبیری گفت: مصرف منظم غذاهای ترد و سبزی و میوههای سالمی مثل هویج، سیب، گلابی، خیار و کرفس به عنوان نیرویی ساینده، جرمهای دندان را تمیز کرده، به پاک کردن باقیماندهٔ غذاها و جلوگیری از تشکیل پلاکها کمک مؤثری میکند. همچنین مصرف لبنیاتی چون شیر و پنیر در تقویت و سالم نگه داشتن مینای دندان نیز نقش مؤثری دارند.
به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، این متخصص خاطرنشان کرد: مالیک اسید موجود در انواع توتها، به ویژه توت فرنگی به عنوان سنبادهای برای مینای دندان عمل کرده و کمک بسیار مهمی برای تغییر رنگ و سفیدی دندان به شمار میرود. استفاده از مخلوط توت فرنگی با مقدار کمی جوش شیرین نیز در سفیدی دندانها عملکرد خوبی دارد.
وی تأکید کرد: یک ساعت پس از مصرف غذا، مسواک بزنید چون بعد از اتمام غذا، بزاق طبیعی PH محیط دهان را بازیابی و بعد از آن مسواک نقش مهمتری در پاک کردن جرم و پلاکهای دندان دارد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد
آمار و ارقام از درخشش قایقرانان برای حضور در پاریس خبر میدهد