به گفته یک دندانپزشک، مالیک اسید موجود در برخی میوه‌های ویژه فصل بهار، همچون سمباده‌ای نرم روی مینای دندان عمل کرده و در تغییر رنگ و سفید کردن دندان‌ بسیار مؤثر است.
کد خبر: ۶۷۲۰۶۸
نوبرانه‌هایی که باعث سفیدی دندان می‌شود

جام جم سرا:
دکتر مهرداد خبیری گفت: مصرف منظم غذاهای ترد و سبزی و میوه‌های سالمی مثل هویج، ‌ سیب، گلابی، خیار و کرفس به عنوان نیرویی ساینده، جرم‌های دندان را تمیز کرده، به پاک کردن باقیماندهٔ غذا‌ها و جلوگیری از تشکیل پلاک‌ها کمک مؤثری می‌کند. همچنین مصرف لبنیاتی چون شیر و پنیر در تقویت و سالم نگه داشتن می‌نای دندان نیز نقش مؤثری دارند.
به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، این متخصص خاطرنشان کرد: مالیک اسید موجود در انواع توت‌ها، به ویژه توت فرنگی به عنوان سنباده‌ای برای مینای دندان عمل کرده و کمک بسیار مهمی برای تغییر رنگ و سفیدی دندان به شمار می‌رود. استفاده از مخلوط توت فرنگی با مقدار کمی جوش شیرین نیز در سفیدی دندان‌ها عملکرد خوبی دارد.
وی تأکید کرد: یک ساعت پس از مصرف غذا، مسواک بزنید چون بعد از اتمام غذا، بزاق طبیعی PH محیط دهان را بازیابی و بعد از آن مسواک نقش مهم‌تری در پاک کردن جرم و پلاک‌های دندان دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
۰
۰
نوبرانه گرونه! مسواك به صرفه تره.

نیازمندی ها