جام جم سرا: برای تهیه ته دیگ سیب زمینی با مزه و رنگی بهتر، بعد از برش دادن سیب زمینی، هر دو طرف را تفت دهید و کمی زعفران دم شده به آن اضافه کنید. مقدار کمی نمک نیز اضافه کنید و خیالتان راحت باشد که با این روش ته دیگ به برنج نمیچسبد و خوش رنگ و خوشمزه میشود. البته برای دم کردن برنج و داشتن ته دیگی خوب کم کردن شعله را نباید فراموش کنید. مناسبتر است قابلمهای که استفاده میکنید نیز نچسب باشد تا حاصلش ته دیگی یکدست باشید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد