فوت و فن تهیهٔ یک ته‌دیگ سیب زمینی عالی

اگر تاکنون برای تهیه ته دیگ سیب زمینی ابتدا سیب زمینی‌ها را برش داده و بلافاصله ته قابلمه می‌چیده‌اید و رویش هم برنج می‌ریختید، یک فن ساده را در این مطلب فرا بگیرید تا هم ته‌دیگتان به قابلمه نچسبد هم زحمتتان با معمولی بودن مزه ته دیگ هدر نرود.
کد خبر: ۶۴۷۶۹۷

جام جم سرا: برای تهیه ته دیگ سیب زمینی با مزه و رنگی بهتر، بعد از برش دادن سیب زمینی، هر دو طرف را تفت دهید و کمی زعفران دم شده به آن اضافه کنید. مقدار کمی نمک نیز اضافه کنید و خیالتان راحت باشد که با این روش ته دیگ به برنج نمی‌چسبد و خوش رنگ و خوشمزه می‌شود. البته برای دم کردن برنج و داشتن ته دیگی خوب کم کردن شعله را نباید فراموش کنید. مناسب‌تر است قابلمه‌ای که استفاده می‌کنید نیز نچسب باشد تا حاصلش ته دیگی یکدست باشید.

تصویر|ته دیگ خلاقانه - جام جم سرا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
كتی پارسا
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
۰
۰
وای چه عالییییییییییییییییی
شهلا
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
۰
۰
عالی
زهره
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
۰
۰
بسیار عالی بود
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها