۵ فوت و فن آشپزی و کدبانوگری با تفاله‌های هویج

آب هویج گرفته‌اید؟ تفاله‌هایش را دور نریزید!

آموزش آشپزی

فوت و فن کوزه‌گری برای پخت ماهیچه

جام جم سرا: مواد لازم- ماهیچه از استخوان جدا نشده: به تعداد افراد، روغن: به میزان لازم، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم، روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری، زعفران آب‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد برای ۳ ماهیچه.
کد خبر: ۷۷۸۶۹۲

طرز تهیه:

مقدار کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و زردچوبه را تفت دهید. ماهیچه‌ها را به آن اضافه و سرخ کنید تا طلایی شود. این مرحله را با حرارت بالا انجام دهید که آب موجود در گوشت خارج نشود. بعد در یک قابلمه که کف آن گنجایش تعداد ماهیچه‌ها را داشته باشد، آن‌ها را در یک ردیف چیده و روی آن‌ها را با پیاز خرد شده فراوان بپوشانید. روغن زیتون، زعفران و فلفل را هم به آن اضافه و حرارت را کم کنید و اجازه دهید ماهیچه با آب پیاز‌ها و آب موجود در خودش پخته شود. دقت کنید تا زمان پخت کامل نباید ماهیچه‌ها را جابه‌جا کرد و پیاز‌ها حتما روی گوشت باشد. برای پخت این ماهیچه اصلا نیاز به آب نیست. وقتی کامل پخته شد. به آرامی جابه‌جا کنید وقتی پیاز در این حالت سرخ شد به آن نمک بزنید. با این روش پخت، ماهیچه بسیار لذیذ و خوش طعم می‌شود. امتحان کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
نرم افزار موبایل
-
۲۱:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۴
۰
۰
با سلام،متشكرم از برنامه خوبتان
افسون
United States
۰۶:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۱
۰
۰
بسیار عالی ممنون
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها