تهدیگ چوب شور: کف قابلمه را روغن ریخته و چوب شورها را به شکل مورد نظر در قابلمه بچینید و برنج را بریزید و دم بگذارید.
تهدیگ بال مرغ: در یک قابلمه روغن بریزید. بالها را نیم پز کنید. نمک و زردچوبه بزنید و آنها را کف قابلمه چیده و بعد برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
تهدیگ تخمه و کنجد: ته قابلمه را روغن و تخمه بریزید و کمی زردچوبه اضافه کنید و بعد برنج را روی تخمهها بریزید و برنج را دم بگذارید. دقت کنید این تهدیگ زود میسوزد. حرارت را کم کنید.
تهدیگ سیبزمینی و زیره: روغن را در قابلمه ریخته و و زیره را همراه با کمی نمک در آن بپاشید و سیبزمینیها را بچینید و سپس برنج را بریزید و دم کنید.
تهدیگ با خمیر بنیه غلیظ: ابتدا مقداری آرد را با یک عدد تخممرغ و کمی نمک و زردچوبه و 2 قاشق شیر مخلوط کنید و خمیر به دست آمده را در قیف یا پاکت بریزید و به شکل دلخواه کف قابلمه طراحی کنید. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا شکل مورد نظر شما تثبیت شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و روغن بریزید و برنج را روی آن ریخته و دم بگذارید. برای تهیه این تهدیگها باید از قابلمه تفلون نچسب استفاده کنید که بتوانید تهدیگ را سالم برگردانید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد