شدت برف و لغزندگی و آبگرفتگی جاده​ها و معابر، مدارس 8 استان را دیروز تعطیل کرد

موج جدید بارش برف در کشور

دومین موج بارش برف و باران در فصل زمستان که از یکشنبه‌شب بخش‌هایی از کشور را فرا گرفته است، روز گذشته مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات هشت استان‌ را به تعطیلی کشاند و موجب لغزندگی و آبگرفتگی جاده‌ها و معابر شد به طوری که تردد وسایل نقلیه در بیشتر مناطق فقط با زنجیر چرخ امکانپذیر است.
کد خبر: ۶۳۲۸۸۰

بارش برف در همدان علاوه بر تعطیلی مدارس برخی مناطق این استان، موجب لغزنده شدن محورهای ارتباطی این استان شده است، به طوری که سرهنگ خیری، رئیس پلیس راه استان همدان از رانندگان خواست در صورت ضرورت سفر، حتما وسیله نقلیه خود را به زنجیر چرخ مجهز کنند، زیرا از تردد وسایل نقلیه که زنجیر چرخ نداشته باشند، جلوگیری خواهد شد.

بارش سنگین برف راه ارتباطی تمامی روستاهای شهرستان‌های بویراحمد و دنا را هم قطع کرد.

در پی این بارش که از یکشنبه شب آغاز شد و تا لحظه مخابره این خبر ادامه داشت، راه تمام روستاهای این دو شهرستان قطع و تمام معابر وکوچه‌های شهرهای یاسوج، سی سخت، مارگون، پاتاوه و چیتاب برفگیر و تردد در آنها سخت شده است.

ادارات دولتی، دانشگاه‌ها و مدارس در شهرستان‌های بویراحمد و دنا و مراکز این دو شهرستان روز گذشته به دلیل بارش سنگین برف و برودت هوا تعطیل شد.

اردشیر جانی‌پور، بخشدار مارگون شهرستان بویراحمد از مسدود شدن راه‌های 150 روستای این بخش براثر بارش برف خبر داد و گفت: با این حال تردد در راه اصلی یاسوج مرکز شهرستان بویراحمد به مرکز بخش و شهر مارگون برقرار است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بسیج شدن دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با پیامدهای بارش برف سنگین در مناطق سردسیری این استان افزود: اکنون تجهیزات و امکانات دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد با دو برابر شدن ظرفیت برای مقابله با حوادث پیش‌بینی نشده در جاده‌های ارتباطی استان مستقر شده است.

سید خدادوست موسوی خاطرنشان کرد: ستاد حوادث در اداره‌های کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شده و کشیک شبانه‌روزی برای کمک و خدمات رسانی در کوتاه‌ترین زمان ممکن در این نهاد تشکیل شده است.به گفته مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد دستگاهای خدمات‌رسان درحال بازگشایی محورهای ارتباطی روستاها و مناطق کوهستانی هستند.

در همین حال ضیاء رسولی، رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از نجات شش زن باردار در برف و بوران یاسوج و انتقال آنها به بیمارستان خبر داد.بارش برف و برودت هوا، مدارس ابتدایی و راهنمایی برخی شهرستان‌های استان کرمانشاه و لرستان را نیز به تعطیلی کشاند و تردد در محورهای کوهستانی این استان‌ها را دشوار کرد، به طوری که پلیس راه کرمانشاه اعلام کرد: از تردد خودروهای بدون زنجیر چرخ در محورهای استان جلوگیری می‌شود.

غافلگیری کرمانی‌ها

بارش سنگین برف نه تنها در استان‌های سردسیر، بلکه در استان‌های کویری و نیمه بیابانی کشور همچون کرمان و فارس نیز موجب غافلگیری مردم شد، به طوری که تعطیلی مدارس برخی شهرستان‌های استان کرمان همچون بردسیر و شهر بابک را در پی داشت. همچنین به گفته رئیس اداره راه و ترابری استان کرمان، تردد در جاده‌های شهرستان کرمان، فقط با زنجیرچرخ امکان‌پذیر است.

عبدالحسین صمدنژاد، فرماندار شهرستان سپیدان استان فارس با اشاره به ارتفاع 20 سانتی‌متری برف در ساعت‌های نخستین بارش برف در روز گذشته در این شهرستان، از کندی رفت و آمد در راه‌ها و گردنه‌های شهرستان و تعطیلی مدارس این شهرستان خبر داد.مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی در پی بارش سنگین برف در این استان یادآور شد: 240 مسافر گرفتار در برف بامداد دیروز در جاده‌ها و مناطق سخت گذر این استان امداد رسانی شدند.

مرتضی سلیمی با بیان این‌که از این تعداد 50 نفر از سوی امدادگران جمعیت هلال احمر این استان اسکان اضطراری شدند، افزود: بیشترین امدادرسانی صورت گرفته به مسافران در راه مانده در مسیر خمین به الیگودرز بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها