jamejamsara
سرا سلامت کد خبر: ۶۲۶۵۵۲   ۲۵ آذر ۱۳۹۲  |  ۱۳:۲۳

ترب یک سبزی با طبیعت گرم و خشک است. ترب گیاهی است یکساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می‌رسد. برگ‌های آن پهن‌، ناصاف‌، کرک دار و با بریدگی‌های نامنظم است. گل‌های آن به رنگ سفید‌، زرد روشن‌، آبی روشن و بنفش است که درانتهای شاخه ظاهر می‌شود.

ترب، گیاهی است که له شده آن به شکل ضماد برای تسکین درد روماتیسم مفید است. خوردن ترب جهت تسکین سرفه، معرق و ضد اسهال، هضم کننده غذا، بادشکن، نیرو دهنده، ضد اسهال خونی بوده که آب دم کرده آن با سکنجبین برای دیفتری مفید است. خوردن آب ترب برای هضم غذا، باز کردن انسداد و گرفتگی‎های کبد و طحال و برای استسقا و یرقان نافع است.

این سبزی اشتها‌آور بوده و درد کبد را تسکین می‎دهد و رخسار را نیکو می‎کند. خوردن تخم ترب و ریشه ترب برای درد مفاصل و سیاتیک، درد سر و خارش بلغمی مفید است. خوردن دم کرده ترب ضد سنگ کلیه و مثانه، ازدیاد ترشح ادرار، خوردن آب برگ ترب برای دفع زردآب و استسقا مفید بوده و اگر با نمک خورده شود برای طحال و باز کردن انسداد عروق و گرفتگی کبد و یرقان نافع است.

>> آرمان

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

دومین سفر خارجی رئیس‌جمهور همچون نخستین سفر برای حضور در اجلاسی بین‌المللی است که در یکی از کشورهای آسیای میانه برگزار می‌شود؛ اجلاس سران سازمان اکو در عشق‌آباد ترکمنستان.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
روزنامه بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها