گفته می شود که مصرف زیاد این ادویه که رفلاکس معده را افزایش می دهد، برای معده و کبد مضر است و همچنین ناراحتی پوستی ایجاد می کند اما مصرف به اندازه فلفل مفید است که در ادامه مطلب به بخشی از خواص آن اشاره می شود.
کاهش دهنده میزان قندخون است.
از لخته شدن خون پیشگیری می کند.
کپساسین موجود آن در درمان آرتریت، کمردرد و ... موثر است.
ماده ای موجود در فلفل با افزایش تولید اسیدهیدروکلریدریک، قدرت هضم را بهبود می بخشد و مشکل نفخ را برطرف می کند.
گردش خون را افزایش می دهد و ضربان قلب را بالا می برد. با رقیق کردن خون از سکته پیشگیری می کند.
مصرف فلفل از گرمازدگی نیز پیشگیری می کند.
کپساسین موجود در آن، سلول های سرطانی بدن را از بین می برد.
با سوزندان چربی، در کاهش وزن موثر است. همچنین غنی از کلسیم است.
>> پایگاه اطلاع رسانی داروغذا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم