پس از بازگشت تیم ملی والیبال به ایران

ظریف: ولاسکو را خیلی دوست دارم

تا زمانی که کادر فنی به من اعتماد دارد سعی می‌کنم بازی‌های خوبی را ارائه دهم و شخصا ولاسکو را خیلی دوست دارم.
کد خبر: ۶۰۴۶۱۷
ظریف: ولاسکو را خیلی دوست دارم

فرهاد ظریف در حاشیه مراسم استقبال از کاروان والیبال ایران در فرودگاه امام خمینی‌ (ره)، اظهار کرد: پوشیدن پیراهن تیم ملی برای هر کسی افتخار است و کسب مقام هم افتخار بسیار بزرگی است. من پیش از این بازی‌های زیادی را برابر کره و ژاپن انجام داده‌ام، ‌اما انصافاً در این دوره خیلی مقتدرانه کار کردیم. دست بازیکنان درد نکند که چیزی کم نگذاشتند و مقتدرانه بازی کردند.

 

وی افزود: بعد از مرحله مقدماتی و بازی‌های خوبی که انجام دادیم، تیم به آمادگی بیشتری رسید. خود من هم که قبل از این مسابقات قدری آسیب دیدگی‌ داشتم، توانستم در مرحله مقدماتی شرایطم را بهبود بخشم و خوشبختانه با آمادگی در مرحله نیمه نهایی بازی کنم. لطف کادر فنی و ولاسکو شامل حال من بود که خواست در این مسابقات در خدمت تیم ملی باشم.

 

ظریف در پایان تاکید کرد: شاید بازیکنان زیادی باشند که بتوانند در تیم ملی بازی کنند و همچنین جوانانی هستند که قطعا شایستگی بازی در این تیم را دارند. اما تا زمانی که من در تیم ملی هستم تمام تلاشم را می‌کنم که خوب بازی کنم و ولاسکو خیلی به من خیلی کمک کرده تا نقش آفرینی موثر داشته باشم و شخصا او را خیلی دوست دارم.ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها