بازی های آسیایی نوجوانان - نانجینگ چین

شوریابی: امشب تا مدال می دوم

امشب ورزشکاران زیادی داریم که در رقابت های مختلف به میدان می روند اما جواد شوریابی در بین همه آنها انگیزه های متفاوتی دارد. او برای مدال می دود اگر چه رنگ طلا را بیشتر دورست دارد.
کد خبر: ۵۹۰۲۱۹
شوریابی: امشب تا مدال می دوم

جواد شوریابی  با رکورد ١٤ ثانیه و ٦٨ صدم ثانیه و با ایستادن در رده دوم مسابقه ١١٠ متر مانع فینالیست دومین دوره بازی های آسیایی نوجوانان شد.فینال ١١٠ متر با مانع امشب ساعت ١٠ به وقت محلی برگزار می شود.اما پیش از آن شوریابی در ٤٠٠ متر با مانع هم در دور مقدماتی به میدان می رود.

بچه نیشابور دوومیدانی ایران از امیدهایش برای گرفتن مدال در مسابقه های امشب می گوید: تنها مدال مرا راضی می کند.از نیشابور تا اینجا برای مدال دویده ام! سختی کشیدم و امیدوارم امشب بتوانم مدال بگیرم.

شوریابی بعد از مسایقه دیشب بلافاصله با خانواده اش تماس تلفنی برقرار می کند و با خوشحالی خبر فینالیست شدن خود را به آنها می گوید.

کمی سیه چرده است و تا قبل از آمدن به نانجینگ تمرینات سختی را در پیست های غیراستاندارد پشت سر گذاشته است.اومی گوید: در شهرمان زمین مناسبی که نداریم اگر هم باشد فوتبالیست ها ساعت های خوب را از ما می گیرند و اجازه نداریم تمرین کنیم.تمرینات ما به اردوهایی که فدراسیون می گذارد خلاصه می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها