قاتل ناپدری، خود را تسلیم کرد

مرد جوانی که بر سر اختلافات مالی، پدرخوانده‌اش را به قتل رسانده بود، پس از یک سال خود را تسلیم پلیس کرد.
کد خبر: ۵۵۹۸۸۵

به گزارش پلیس آگاهی تهران، دوازدهم اردیبهشت امسال جوانی به نام حمیدرضا با مراجعه به اداره دهم پلیس آگاهی و معرفی خود به عنوان عامل جنایت در شهر اصفهان، عنوان کرد: حدود یک سال پیش ناپدری‌ام را در اصفهان به قتل رسانده و تا امروز فراری بودم.

در پی اظهارات این جوان، موضوع از طریق پلیس آگاهی اصفهان پیگیری و قتل شخصی به نام محمدتقی شصت ساله در روز نوزدهم فروردین سال گذشته در یک کارگاه سنگ‌تراشی و متواری بودن قاتل به نام حمیدرضا سی و دو ساله تائید شد.

در ادامه پرونده‌ای تشکیل و به دستور بازپرس شعبه پنجم دادسرای ناحیه 27 به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد.

با آغاز رسیدگی به پرونده، متهم گفت: دو میلیون تومان به ناپدری‌ام پرداخت کرده بودم تا او برای تهیه وام خرید خودرو اقدام کند، اما پس از مدتی وقتی از وام خودرو خبری نشد، تصمیم گرفتم پولم را پس بگیرم و همین موضوع زمینه اختلافات بعدی من با وی شد.

متهم درباره روز حادثه گفت: نوزدهم فروردین سال گذشته با پدرخوانده‌ام بر سر گرفتن پولم درگیر شدم. اما وقتی او مدعی شد من نزد او پولی ندارم، نتوانستم خودم را کنترل کنم و با سنگ ضربه‌ای به سرش زدم. وقتی روی زمین افتاد، چند ضربه دیگر نیز به سرش وارد کردم. بعد از این اتفاق، با برداشتن کیف دستی حاوی مدارک وی، وانمود کردم کسی به قصد سرقت وارد کارگاه شده و سپس از آنجا خارج شدم.

متهم درباره مدت زمان متواری بودن خود و مراجعه به پلیس، یادآور شد: پس از جنایت به تهران آمده و مدت یک ماه در قهوه‌خانه‌ای کار کردم. سپس به مشهد رفته و مدتی را به کارهای مختلف مشغول بودم. در تمام این مدت سعی می‌کردم موضوع را فراموش کنم ولی نتوانستم و اکثر شب‌ها کابوس می‌دیدم و خواب راحتی نداشتم تا این که تصمیم گرفتم خود را معرفی کنم. سرهنگ کارآگاه آریا حاجی‌زاده، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ در این باره گفت: با توجه به اعترافات متهم، قرار بازداشت موقت از سوی بازپرس پرونده صادر و متهم به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها