طرز تهیه کال جوش

به افتخار کشک

بعضی غذاها مخصوص مناطقی از کشورمان است و برخی را همه درست می کنند . کله جوش از جمله غذاهای خوشمزه ای است که در بیشتر شهرها و روستاهای کشور آن را می خورند . اما روش پخت آن کمی متفاوت است . امروز نوعی کله جوش را آموزش می دهیم که در استان مرکری درست می کنند .
کد خبر: ۵۵۸۹۸۴

مواد لازم برای 6  نفر

گوشت چرخ کرده  :  ۵۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری
گردو  :  ۳ قاشق سوپخوری
کشک  :  ۲ فنجان
نعناع  :  ۱ قاشق سوپخوری
روغن  :  ۱۵۰ گرم
نمک  :   قدری

طرز تهیه

گوشت را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط و کوفته ریزه درست می‌کنیم .

روغن را در ظرفی می‌ریزیم و روی شعله می‌گذاریم . داغ که شد کوفته‌ها را در روغن کمی سرخ می‌کنیم ن و عناع را روی کوفته می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم و یک قاشق مربا خوری زرد چوبه به آن می‌زنیم و یک لیوان آب و کمی نمک داخل کوفته می‌ریزیم و پیاز داغ را اضافه می‌کنیم .

بعد از چند جوش که آب کوفته نصف شد‌، کشک را به آن مخلوط می‌کنیم بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی شعله بر می‌داریم و کمی گردو به آن مخلوط می‌کنیم  و در ظرف می‌کشیم  و کمی هم گردوی خرد کرده روی آن می‌پاشیم.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها