مواد لازم برای 6 نفر
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری
گردو : ۳ قاشق سوپخوری
کشک : ۲ فنجان
نعناع : ۱ قاشق سوپخوری
روغن : ۱۵۰ گرم
نمک : قدری
طرز تهیه
گوشت را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط و کوفته ریزه درست میکنیم .
روغن را در ظرفی میریزیم و روی شعله میگذاریم . داغ که شد کوفتهها را در روغن کمی سرخ میکنیم ن و عناع را روی کوفته میریزیم و کمی تفت میدهیم و یک قاشق مربا خوری زرد چوبه به آن میزنیم و یک لیوان آب و کمی نمک داخل کوفته میریزیم و پیاز داغ را اضافه میکنیم .
بعد از چند جوش که آب کوفته نصف شد، کشک را به آن مخلوط میکنیم بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی شعله بر میداریم و کمی گردو به آن مخلوط میکنیم و در ظرف میکشیم و کمی هم گردوی خرد کرده روی آن میپاشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان